Friday, 30 December 2011

bye-bye 2011 Hello 2012

SELAMAT TAHUN BARU !! ;) terlalu awal untuk aku mengucapkannye.hehe,pasti tiap tahun ada saje azam korang.apakah sudah tercapai bagi azam tahun ni?bagi aku ALHAMDULILLAH .Azam tahun depan ape pulak ea?HEHE. tahun ni aku kene bagi duit rayela.hissssyy!excitednyeee.yang nak duit raye beratur dulu,baru dapat.hehe.berangan da terlebih sangat.Yang pasti azam tahun ni,aku mahu yang lebih dari tahun ni.INSYAALLLAH ;)

*HAPPY NEW YEARRRR 2012 ;)

Tuesday, 27 December 2011

sentosa

Hey!ni nak bercerita pasal percutian yang tidak terancang.oke act ayah tibe2 ajak kita orang pergi SENTOSA.yeah!!lagi pun da lame tak bercuti,balik2 pergi rumah makcik2,balik kampung,jalan2 dekat around JB.bosan!aku pun senyum sampai telinga la ;)adik2 aku pun cuti sekolah pun dorang tak kemana.okela,i have a more pictures.sila la buka mata-mata anda besor2.HAHA.ayah cakap next time,ke UNIVERSAL STUDIO oke ! tike mahal sangat (bagi aku yang goyang kaki memangla tak mampu) ;)

*TENKIUUU AYAHH!lebiuuu so much!


pic amik dari kereta,so tak clear sangat


underwater !KL pun aku tak sempat pergi lagi.hisssy!aku ni


ape yang lain pada aku?jeng2 !


ikan ni pelik,tak patah ke tulang2 dia.



do you want kiss me?



dolphin be nice !tapi kulit dia macam kene kurap.hehe.cian




Saturday, 24 December 2011

Perut buncit

Hey! ;) da lame aku tak merepek mereban.hehe.entry dekat atas ni,terjadi pada aku.sedih kan?selekeh tau anak dara perut buncit.aku jalan orang pikir pregnant.uittttt!jauhkanlaaa !oke aku mengalami masalah perut buncit,but xla terlalu serius.masalah aku ialah,bile aku makan terlalu over,banyak pengambilan air yang aku amik.so terjadi bende2 begini.

*ada tips petua2 orang dulu,

mula2 sediakan kapur dan limau nipis,perahkan limau nipis masukkan pada kapur tadi,sebati kan hingga menjadi seperti masker.Sapu kan pada perut yang buncit too,hehe.Lakukan setiap malam,biakan hingga kering,anda akan mendapat perut yang slimmm ;) selamat mencuba.
chopp!aku tak mengamalkan petua begini,bagi yang rajin lakukuan.tapi bagi yang pemalas seperti aku NI !berpuasa sudah bermadai,sekarang ni aku sedang mencuba. ;) have a great day !

Monday, 19 December 2011

Pengantin kecil !

17 DECEMBER 2011,
Assalamualaikum ! entry di atas jangan tertipu oke.event ni,majlis khatam yang berlangsung di Taman anggerik iaini myhouse.sampai ada makcik2 fikir aku yang nak bertunang.HAHA "tipah tertipu" OKE! yang jadi pengantin 1hari too adalah (sakinah amri) myadik, and (atiqah amri) kakak sakinah.paham? okelaa c the pictures.


* nilaaaa! pengantin kecil


* kami anak amri!


*anak sedare aku pun kene interframe

Monday, 12 December 2011

bersama mereka


MUKE RABBIT!



* YONG TAUFU KAMPUNG MELAYU!memang slurrppppla.next time blanje ag b ;D


*ABC KAMPUNG MELAYU,memang terbaikkla!meleleh airliur ku


*HAFIZUDDIN ARIS


MUKE MINTAK PENAMPAR plzzzz! ;)

TENKIUUUUU sume.next time nurul ikot aku lagi,dapat makan sedap2.HAHA

Sunday, 11 December 2011

weekend bersama mereka!

Hey! ;) rasenyee da lame tak update blog.sabtu yang lepas pergi berHUAHUA. HAHA .Iaitu HAFIZUDDIN,NURUL AIN(mybesti) N ATIQAH AMRI( adik aku) yang menyibuk kemana aku pergi dia nak ikot,sampai dating susah.okela!tengokla pictures2 ni. * have a great weekend!! lain kali belanja lagi ea b! ;D