Wednesday, 24 August 2011

mari beramal di dalam BULAN PUASA bersama AMAN PALESTIN

ASSALAMUALAIKUM!mesti korang pelik,bersama AMAN PALESTIN?ape motif?oke.ISNIN 22 OGOS 2011,kolej aku mengadakan aktiviti beramal di bulan puasa and,tak disengaja myfriend noorhidayah ni,bekerja di AMAN PALESTIN.so aku sebagai penyibuk saje.HEHE ;)adalah tolong2.AMAN PALESTIN,mengikuti derma untuk menyelamatkan MASJID AQSAR yang rejim oleh penentang.so kutipan pada malam itu sebanyak...JENGGGG JENGGGG!HAHA.oke!idea pun da abis.tengok jelaaa pic ni!







Sunday, 21 August 2011

Fening-fening dengan shawl

Assalamualaikum,kalau tak jawab dosa,kalau jawab sayang.HAHA 'kata2 maria elena' copy paste oke!adeiiiiiii!fening pale aku,tengok shawl sekarang.nak try,tapi tak terhabis lagi.lagi2 shawl satin n urban.actually aritoo,time nuzul al-quran,time cuti so dapatla curi mase pergi JALAN TAR,borong tudung.ramainyeeee bukan mainlaaa.sesat orang dekat sana,sume sibuk shopping raye.lagi 1week kita nak menyambut hari raya.alhamdulilah ;)ok da lari topik aku ni.nak cite pasal shawl ke JALAN TAR plak.if sape2 reti pakai shawl satin n urban *SILA TUNJUK AJAR PADA SAYA*!!!


* nak macam gini!


Monday, 8 August 2011

Ramadhan

Assalamualaikum!dalam bulan ramadhan,bulan yang baik,tingkatkan amalan ibadah kita.INSYAALLAH ;)eh!tibe2 plak ceramah plak.actually nak cite,lepas naik sem bulan 7 aritoo,aku tak balik JB lagi!pecah rekod.book of record.HAHA.tak penah2 jadi camni.di sebabkan keje,actually xdapat balik 'HOME SWEET HOME'! last week dapat balik JB!3ari 2malam,even sekejap heaven nyeeeeee!dapat berbuka puasa dengan family!terawih with darah daging ;)tq mama masakkan febret saya.mee bandung!nyum!nyum!terasa nak makan lagilaaa.tunggu ketibaan emma!bikin rumah jadi gegar.HAHA =manusia banyak mulot adalah saya!


* misss u darah daging!