Friday, 22 July 2011

sini kawan,sana kawan

tengahari yang panas terik camni,aku nak bercoleteh ;)aku nak tanye kat korang,korang suke ada musuh?for me!confirm memang tak suka bile ada musuh,n rite now aku takde musuh,but lately ni adala someone ni touching @ mara ke?wat eve la.tak pasal ape,tup2 tak nak tegor.pasai ape?tak taula bab kata mama "buat dun know je,jangan di layan sangat " oke mama tq ;)tq give me support.saya tak suka cari pasal, saya takkan cari pasal dengan orang.emma is friendly! ;)


* kawan yang terbaikkkk!we still together ;)sowi if pic korang takde.lebiuuuuu!


* second kawan saya di KPTM ;)lebiuuuuuu laling!

Tuesday, 19 July 2011

Friday, 8 July 2011

Start kerja ;)

FIrstlly statement yang aku nak cakap,best gile keje! ;)HAHA.En.farhad bosss paling sporting paling aku jumpa.first keje da treat lunch chic chop!memang bestlaaaaa.hari2 aku camni memang gemokla aku.HAHA.terima kasih bossss!jangan bagi kerja berat2 yerrr ;)