Monday, 27 June 2011

naik sekolah.

Boringnyeee esok balik bangi.statement ni paling aku benci!MISSS HIM AND FAMILY.tamatnyeee percutian rasmi selame sebulan lebih berbaloi cuti camni,sume bende dapat buat,attend wedding,hangout,date! ;)selama sebulan makan,tido,makan,tido.esok aku start bersenam.keje!keje!haha.L.I je.insyaallah ;)mama tak nak balikkkkkkkkk! ;( nt kat bangi,makan beli je.kat rumah dapat makan free!HAHA.n awakkk....bye laling.misssss u!!take care b ;)


# Boringgggg!balik sana


# MISSSS u b ;)

Saturday, 25 June 2011

nasi ayam penyet vs date

assalamualaikum.olaaaa ;) tittle kat atas da macam buat drama plak.hehe.begini citenyeee,aku tetibe mengindam nak makan nasi ayam penyet.tau kat uda ada!thanx EJA KHAZALI kerana bagi tau tempat nasi ayam penyet!tup2 mylaling ni,bawak saya g jusco bukit indah.dia cakap ada nasi ayam penyet.ok fine.ikot jela.upenyeee bang2 boom!memang geramla.lastly dapat nasi ayam biasa.sudahnyeee begitu.sokeyla.but i happy coz dapat dating dengan dia,coz lately ni bz dia.sejak2 da keje ni kan.Btw,thanx b!nice shoes ;)


pic ni last week.bukan tadi,time ni di macD.thanx b ;)

Tuesday, 14 June 2011

having fun with class ihsan!n


ni la angkatan tentera kelas IHSAN ;) love u alll


selamat pengantin baru mybeloved friend!


muke2 penat plus lagi dengan panasnyeee.


love u them!





bile turn aku plak?HEHE.

Saturday, 11 June 2011

GOOD NEWS!but juz 4 myself

Berat aku turun 2kg!OHHHHHHHH teruja sangat.bahagia sangat!! ;D senyum sampai telinga.HAHAHA.mylaling say 'hey!poshbag da takde la.HAHA.kuang asam kan!ofcozzzz da slimmmm river.mybaju n paling penting!myjeans da tak ketat.fuhhh!if tak kopak duit aku,nak beli jeans baru.teruskan emma ur mission turunkan lagi 5kg.baru puas ati. ;D

*TQ mama,masak tak sedap2.HAHA.membuatkan aku tak makan.


*mydream body!

Thursday, 2 June 2011

hangout with family zoo johor bahru


model zoo johor.HAHA


cik unta jangan makan tangan saya.


kakak tua yang bisu.


mama geli bagi makan unta.HAHA


family saya!lagi sorang takde atiqah amri tengah exam


anak sape pun xtaula.aku main snap je.HAHA


orang utan.bulu dia hitam gile.rambot aku pun kalah



Puan baniyah,muke kita orang same tak?