Saturday, 28 May 2011

having fun with mygirls!

today.aku date wif nasheka binti md.nor mybff sejak skola tadika lagi.yeay!bahagia kami.da lame tak berjumpa.iyelaaaaa masing2 da bz.dia kat UMP pahang.aku kat bangi.kan berbeza to.bertuka2 cite.yang penting!mybff still single.chayokla.masih kekal status too.macam manela bole bertahan?nak rahsia!HAHA.date kami di lengkapkan dengan movie KARAT.aku bagi 5start la!memang terbaikla KRU.dari starting untill ending.seram memanjang.sebaik dengan mybff.kalau dengan bf,ehem2 la aku.hisssy!gatai.

esok interview keje.minta2la dapat.amin.boring gile ni.sembreak takde buat pape.n diz week juga.myfriend nadiatul syafiqah kawin.tak sabar2 nak tengok dia sanding.mesti gojez!minta2la dapat cuti ari sabtu.baru keje,da mintak cuti.ingat company bapak ko emma.HAHA.

*tak sabar nak jumpa 4/5 ihsan.SMTP!



*DUTA KELAS IHSAN.lawo2 kan?HAHA

Friday, 27 May 2011

cool girl.

my inpiration!

my inpiration!

kurus!saya mau kurus

Puan-puan,tuan-tuan untuk pengetahun sume.saya mau KURUS!segala sudah besar.ohhhhhh tidakkkkk!!kembalikan 44kg saya yang dulu.memang frustttttt.before orang lain tegor.aku da pasan dulu.mama tegor,makcik2 aku yang kepohchi pun tegor.fuh!memang la malu + mara.statement mama 'muda2 pun mama takdela gemok macam ni.hissssy!statement mendalam too.plzzzzz HELP ME!

WANITA HARI INI.tadi tengok program too.iyelaaa.sem break ni takde watpe mentelaah tb jela.HAHA.segment SEDUT LEMAK!hisssy,tengok menakutkan je.tapi dalam hati berkata 'kalau aku kaya,aku da buat da' HAHA.ada hati jugak.intersting!but money tidak memadai ea salaamah amri.jangan nak perasan sangat.exercise jela aku mampu.terdetik juga nak keje cuti sem ni.aku da minta,tak taula dapat tak.if dapat bagus jugak!bole kurus.HAHA.slimmmm macam dulu.bengangla paha besar,punggung besar,pp naik.sume nak besar.ini da macam nak jadi mak orang ape?HAHAHA.misi sembreak ni kurus!untuk sebulan.rase2nye bole ke?INSYAALLAH.AMIN

*KURUS!KURUS!KURUS!PLZZZZ DIET EMMA

Friday, 20 May 2011

Sem Break!

YA BEDA BEDU!HAHA.first statement yang aku nak taip.penantian ni yang di tunggu-tunggu selame ni.INSYAALLAH.if takde pape,sem depan saya praktikal.amin.doakan saya! ;) sem break ni macam-macam nak buat.tapi takot hanya angan2 taik ayam.HAHA.fist MISSION!kurus.paha aku semakin membesar,pp aku semakin meloyot,perotku semakin gendut!.OH!TIDAAAAAAAAAAKKK!tak dapat aku terima.yang penting,kat rumah "jangan melantak tak ingat dunia emma"!(untuk diri sendiri)kembalikan 44kg. ;(
eeeee!susa betol nak kurus.tips aku nak kurus.kemas rumah bagai nak pintam,too paling brilliant.WAH!haha.nak jogging memang susala.arini je,semangatnyee berkobar2.esok hampeh!baik kita buat bende yang harian kita lakukan.bile aku suda berkata2,dato fadzilah kamsah pun kalah.HAHA
Plan kedua aku da tau!family plan yang lame dorang da bagitau,b4 aku exam lagi.cat rumah!yay!memang malas betol.tapi apa bole buat,anak laki dalam sibling aku takde so nak taknak kene buat jugak,nak rumah lawo kan.HAHA.* request mama!'minta tolong din cat sekali bole?HAHA.lari topik kejap,kawan2 aku sume da naik pelamin adalah 40%.ea!ni buat aku tak saba2 nak kawin.gatai suda. ;D sem break ni,schedule aku busy ke majlis perkhawinan,dat y la.geram je aku dengar.apa bole buat,umo aku masih tak cukup lagi, bagi parents aku.its sokey!its so right,target 26!bolela emma.

*Bagi members nak hangout,ajakla aku time camni ok1.i free now ;)