Thursday, 3 January 2013

2013


ASSALAMUALAIKUM


First word ,

You cant start of next chapter of your LIFE if you KEEP

RE- READING THE LAST ONE




* RENUNG - RENUNGKAN <--- macam PROF.Ezy cakap :)


Monday, 10 December 2012

long see.long story i got

ASSALAMUALAIKUM W.B.T YA ALLAH! lame tersangat tersangat tak update blog.long see not see.hehe seriuslyyyy agak busy mengalahkan PM kite.hehe.no la.actually berhijrah di negeri orang.mencari rezeki mase depan. :) nak cite lebar pun da tak tahu mengayat balik.nak kene cari ilham balik.tak pun buka buku karangan SPM.haha.okla! *hope end the year.wish everthing will be ok and wish the next year its my turn happiness.amin ya rabbal alamin :)

Tuesday, 24 April 2012

Kajang

KE KAJANG JAM 4.30 PETANG.PADA HARI INI.





SEKIAN, TERIMA KASIH


.......................
( SALAAMAH BINTI AMRI )

Sunday, 15 April 2012

Long..lONG..and LONG TIME NO SEE

'
Blogger sekalian.
'
Rasenyee 6bulan tak update status and story mory pun silent teros.oke.takde cite best. JUST BUSY,BUSY AND BUSY.Dalam 6bulan macam-macam cerita ada yang HAPPY,SEDIH,DUKA,dan biasa-biasa je.HIHI. Yang sedih NENEK telah kembali ke RAHMATUALLAH PADA 1APRIL2012.JAM 1.55 A.M. AL-FATIHAH. HAPPY saya sudah bekerja.INSYAALLAH,if takde pape di absorbed di tempat ITU.tuttt.HEHE.rahsia dulu.! THATS ALL FROM TODAY.
ARWAH RUBIAH BINTI YUSOF. 27 SEPTEMBER 1933 - 1 APRIL 2012 ALFATIHAH

Saturday, 4 February 2012

long time not see ;)

ASSALAMUALAIKUM.SALAM MAULIDUR RASUL !da lame aku tak update blog.Di sebabkan broband aku tak bayar.HEHE.mama cakap da ade boleh online throught henpon kan.adeiiii ! ni pun,selamat adik aku balik,boleh pinjam broband dia.hihihi.okela.merepek mereban da habis. Right now,hidup aku disibukkan dengan kerja.Rutin harian aku sekarang, 7.20 da tepacak dekat BUSTOP TAMAN JOHOR. Pukul 5 tunggu time nak CHAUUUUUUUU saje! ;D asal balik je,muke aku mesti berseri-seri.HAHA. Baru aku rase macam mane rasen nye bekerja.Patotla mama hari - hari toceh aku! suruh blaja pandai, payahnyee cari duit rupenye.oklaaa da abis bercoleteh yang ntah pape.sakit peyot pulak ni. TATATITITUTU !

Sunday, 1 January 2012

Engagement day

ASSALAMUALAIKUM! 31 December 2011,adalah date keramat bagi mycousin,for engagement day!majlis diadakan di SRI MEDAN PARIT JAYUS.ALHAMDULLILAH sume berjalan dengan lancar.The next is " me " insyaallah.mama cakap ada duit jalan! ;) duit pun terkapai-kapai nak cari lagi.Wish will be oke,untill u be princess at date! AMIN


# AMBOIIIII!da macam menikah !


# follower saya yang setia! NURIN NAJWA


# sepupusepapat


# Hantaran bagi pihak lelaki


# ANAK SEDARE nurin.hehehe.same kecik


# oke yang ni,TESTING !

Friday, 30 December 2011

bye-bye 2011 Hello 2012

SELAMAT TAHUN BARU !! ;) terlalu awal untuk aku mengucapkannye.hehe,pasti tiap tahun ada saje azam korang.apakah sudah tercapai bagi azam tahun ni?bagi aku ALHAMDULILLAH .Azam tahun depan ape pulak ea?HEHE. tahun ni aku kene bagi duit rayela.hissssyy!excitednyeee.yang nak duit raye beratur dulu,baru dapat.hehe.berangan da terlebih sangat.Yang pasti azam tahun ni,aku mahu yang lebih dari tahun ni.INSYAALLLAH ;)

*HAPPY NEW YEARRRR 2012 ;)