Monday, 10 December 2012

long see.long story i got

ASSALAMUALAIKUM W.B.T YA ALLAH! lame tersangat tersangat tak update blog.long see not see.hehe seriuslyyyy agak busy mengalahkan PM kite.hehe.no la.actually berhijrah di negeri orang.mencari rezeki mase depan. :) nak cite lebar pun da tak tahu mengayat balik.nak kene cari ilham balik.tak pun buka buku karangan SPM.haha.okla! *hope end the year.wish everthing will be ok and wish the next year its my turn happiness.amin ya rabbal alamin :)

Tuesday, 24 April 2012

Kajang

KE KAJANG JAM 4.30 PETANG.PADA HARI INI.





SEKIAN, TERIMA KASIH


.......................
( SALAAMAH BINTI AMRI )

Sunday, 15 April 2012

Long..lONG..and LONG TIME NO SEE

'
Blogger sekalian.
'
Rasenyee 6bulan tak update status and story mory pun silent teros.oke.takde cite best. JUST BUSY,BUSY AND BUSY.Dalam 6bulan macam-macam cerita ada yang HAPPY,SEDIH,DUKA,dan biasa-biasa je.HIHI. Yang sedih NENEK telah kembali ke RAHMATUALLAH PADA 1APRIL2012.JAM 1.55 A.M. AL-FATIHAH. HAPPY saya sudah bekerja.INSYAALLAH,if takde pape di absorbed di tempat ITU.tuttt.HEHE.rahsia dulu.! THATS ALL FROM TODAY.
ARWAH RUBIAH BINTI YUSOF. 27 SEPTEMBER 1933 - 1 APRIL 2012 ALFATIHAH

Saturday, 4 February 2012

long time not see ;)

ASSALAMUALAIKUM.SALAM MAULIDUR RASUL !da lame aku tak update blog.Di sebabkan broband aku tak bayar.HEHE.mama cakap da ade boleh online throught henpon kan.adeiiii ! ni pun,selamat adik aku balik,boleh pinjam broband dia.hihihi.okela.merepek mereban da habis. Right now,hidup aku disibukkan dengan kerja.Rutin harian aku sekarang, 7.20 da tepacak dekat BUSTOP TAMAN JOHOR. Pukul 5 tunggu time nak CHAUUUUUUUU saje! ;D asal balik je,muke aku mesti berseri-seri.HAHA. Baru aku rase macam mane rasen nye bekerja.Patotla mama hari - hari toceh aku! suruh blaja pandai, payahnyee cari duit rupenye.oklaaa da abis bercoleteh yang ntah pape.sakit peyot pulak ni. TATATITITUTU !

Sunday, 1 January 2012

Engagement day

ASSALAMUALAIKUM! 31 December 2011,adalah date keramat bagi mycousin,for engagement day!majlis diadakan di SRI MEDAN PARIT JAYUS.ALHAMDULLILAH sume berjalan dengan lancar.The next is " me " insyaallah.mama cakap ada duit jalan! ;) duit pun terkapai-kapai nak cari lagi.Wish will be oke,untill u be princess at date! AMIN


# AMBOIIIII!da macam menikah !


# follower saya yang setia! NURIN NAJWA


# sepupusepapat


# Hantaran bagi pihak lelaki


# ANAK SEDARE nurin.hehehe.same kecik


# oke yang ni,TESTING !