Saturday, 26 November 2011

i need FREEDOM!

Mulakan bismillah.entry kat atas ni pun korang da mula faham kan?bile aku kat JOHOR BAHRU yang tercinte ni,hidup aku mula di control.oh godss!plzzz paham mama.anakmu perlukan KEBEBASAN. "FREEDOM" not does meant yang "terlampau" yang aku perlukan seperti dorang yang lain.my age 21 tahun,da boleh mengundi pun!but what eve decision must parents should decide.WHY?? takkan tunggu aku da kawin,baru nak say everthing "OK".sometimes parents must be freind.barula anakmu ni tidak memberontak.

# HOPE cepatla terbuka hati parents aku ;(

Thursday, 17 November 2011

Puisi from beliau

Cinteku pada mu,tak terhenti
bagaikan air yang deras di gunung ke dasar lautan
tidak akan penah berhenti walau sesaat pun
Dirimu bagaikan nyawe untuk ku meneruskan kehidupan
di dunia yang sentiasa dengan penuh dugaan dan halanga
walau bagaimanapun dugaan dan halangan
aku sentiasa beroda dan berusaha untuk sentiasa di sisimu
engkau buatku mengenal apa itu CINTA
tanpa awak diri saya tidak sempurna
engkau bagaikan intan berlian dalam hatiku
yang takkan senang untukku lepaskan begitu
walau intan berlian itu nilainya berjuta-juta
aku tetap akan jage seperti nyaweku
walau bergunung wang ringgit yang ada
cintaku pada tidak akan pernah susust seperti wang ringgit
INSYAALLAH dengan izin tuhan cinte dan kasihku tidak akan berubah

# LEBIUUUUUUU HAFIZUDDIN,aku bangun tidur dengan senyuman ;)